Advertisement

Doğu Türkistan Zulmü Karikatür / 769) Doğu Türkistan ve Çin Zulmü - Yeniden Ergenekon ... : Sizce de yeterince susmadık mı?

Doğu Türkistan Zulmü Karikatür / 769) Doğu Türkistan ve Çin Zulmü - Yeniden Ergenekon ... : Sizce de yeterince susmadık mı?. Çin'in, doğu türkistan'daki halka uyguladığı zulmün en önemli nedeni halkın müslüman olmasıdır. Çin'in doğu türkistan'daki zulmüne dünya seyirci kalırken, bölgedeki toplama kampında insanlık dışı uygulamalara maruz kalan kazakistanlı gülbahar celilova. Asıl olan zulme uğrayan insanların zulmüne engel olmak i̇çin kalıcı birşeyler yapmaktır. Doğu türkistanlı müslüman türkler, yaklaşık 250 yıldır çin egemenliği altında yaşamaktalar. Yüzyıl sonrasından bugüne kadar çinin istila ettiği doğu türkistanda gözyaşı dinmek bilmiyor.

Sizce de yeterince susmadık mı? Kamplardaki çin zulmü basına sızdı. Tibet, i̇ç moğolistan ve mançurya gibi kızıl çin müstemlekeleri dâhil, bütün çin topraklarının beşte birini teşkil etmektedir. Çin'in doğu türkistan'daki zulmüne dünya seyirci kalırken, bölgedeki toplama kampında insanlık dışı uygulamalara maruz kalan kazakistanlı gülbahar celilova. Doğu türkistan'da bitmeyen çin zulmü.

Akyazıda Çinin Doğu Türkistandaki Zulmü Protesto Edildi ...
Akyazıda Çinin Doğu Türkistandaki Zulmü Protesto Edildi ... from www.doguturkistander.org
Çin zulmü altındaki müslüman soydaşlarımız kan ağlıyor. Doğu türkistanlı müslüman türkler, yaklaşık 250 yıldır çin egemenliği altında yaşamaktalar. Çin zulmü altında ezilen doğu türkistan'daki uygurlar, yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz?     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Unutulmaması gereken bir halktır doğu türkistan halkı… bir yönetim altında ezilen bir başka mazlum halkı da akıldan çıkarmamak gerekir: Din kardeşi deyip yardım ettik, soy kardeşlerimizi görmezden geldik! Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Ama doğu türkistanda, ana vatanımızda bir zulüm almış başını gidiyor.

Sizce de yeterince susmadık mı? Doğu türkistan'ın kısa tarihi, i̇slam tarihi açısından önemi, doğu türkistan'da yaşanan. Çin halk cumhuriyeti, doğu türkistan'ı hâkimiyeti altına alıp bölgeyi sincan (kazanılmış. Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor. Doğu türkistan'daki zulme dur de! Hem de elini kolunu sallayarak. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Doğu türkistan için harekete geçme zamanı! Çin'in doğu türkistan'daki zulmüne dünya seyirci kalırken, bölgedeki toplama kampında insanlık dışı uygulamalara maruz kalan kazakistanlı gülbahar celilova. Çin zulmü altında ezilen doğu türkistan'daki uygurlar, yaşam mücadelesi vermeye devam ediyor. Çin zulmü altındaki müslüman soydaşlarımız kan ağlıyor. Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa beni bir türk anası doğurmadı mı? Çin'in, doğu türkistan'daki halka uyguladığı zulmün en önemli nedeni halkın müslüman olmasıdır.

Buna dur demekte biz türklere düşer. ~~doğu türkistan'da zulüm kadim türk yurdu türkistan'da uzun zamanlardır çok acılar yaşanıyor. Da, adına okul denilen kamplarda çin zulmüne maruz kalıyorlarbenzer konuda kari̇katürler: Dünyaya seslerini duyuramayan mazlumların, zulme maruz kalan insanların sessiz feryatları göğü deldi delecek. Sizce de yeterince susmadık mı?

İngiltere'den Doğu Türkistan adımı! Çin zulmüne resmen ...
İngiltere'den Doğu Türkistan adımı! Çin zulmüne resmen ... from static.daktilo.com
    bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Doğu türkistan yüzölçümü itibariyle 1.828.418 kilometrekaredir. Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. Çin zulmü altındaki müslüman soydaşlarımız kan ağlıyor. Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor. Yüzyıl sonrasından bugüne kadar çinin istila ettiği doğu türkistanda gözyaşı dinmek bilmiyor. Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde; İhh vakfı başkanı, doğu türkistan'da yaşanan zulüm için eylem çağrısı yaptı.

Sahip olduğu yeraltı ve yer üstü zenginliklerinden ötürü doğu türkistan yıllardır işgal altında.

Çin halk cumhuriyeti, doğu türkistan'ı hâkimiyeti altına alıp bölgeyi sincan (kazanılmış. Uygurları bir engel olarak görmekte her türlü zulmü yapmaktan çekinmemektedir. Herhangi bir tehlike anında ben ortaya çıktımsa beni bir türk anası doğurmadı mı? Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor. .yaşayan müslüman türkler, hala maocu kızıl çin rejiminin zulmü altında yaşamaktadırlar. Ama doğu türkistanda, ana vatanımızda bir zulüm almış başını gidiyor. Yaklaşık yarım asırdır süregelen soykırımın adıdır doğu türkistan. Facebook'ta yapılan bir paylaşımda yer alan ve yedi fotoğraftan oluşan bir kolajın çin'in doğu türkistan'da uyguladığı zulmü gösterdiği iddia edildi. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Buna dur demekte biz türklere düşer. Zulüm, doğa, türkler hakkında daha fazla fikir görün. Asıl olan zulme uğrayan insanların zulmüne engel olmak i̇çin kalıcı birşeyler yapmaktır. Doğu türkistan'daki zulme dur de!

Asıl olan zulme uğrayan insanların zulmüne engel olmak i̇çin kalıcı birşeyler yapmaktır. Hem de elini kolunu sallayarak. Dünyaya seslerini duyuramayan mazlumların, zulme maruz kalan insanların sessiz feryatları göğü deldi delecek. Sahip olduğu yeraltı ve yer üstü zenginliklerinden ötürü doğu türkistan yıllardır işgal altında. Doğu türkistan'da bitmeyen çin zulmü.

Akyazıda Çinin Doğu Türkistandaki Zulmü Protesto Edildi ...
Akyazıda Çinin Doğu Türkistandaki Zulmü Protesto Edildi ... from www.doguturkistan.org
    bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Doğu türkistan için harekete geçme zamanı! Türk anaları daha mustafa kemaller doğurmayacak mı? Dünyaya seslerini duyuramayan mazlumların, zulme maruz kalan insanların sessiz feryatları göğü deldi delecek. Çin halk cumhuriyeti, doğu türkistan'ı hâkimiyeti altına alıp bölgeyi sincan (kazanılmış. Çin'in doğu türkistan'daki zulmüne dünya seyirci kalırken, bölgedeki toplama kampında insanlık dışı uygulamalara maruz kalan kazakistanlı gülbahar celilova. Yaklaşık yarım asırdır süregelen soykırımın adıdır doğu türkistan. .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz?

Çin'in uzun yıllardır doğu türkistan'da uyguladığı politikanın ana hedefinin, dinî ve kültürel asimilasyonla uygur türklerini yok etmek olduğu anlaşılıyor.

Özgürlüğü, huzuru ve mutluluğu için devletimizin ve milletimizin elinden gelen her şeyi yapması gerekiyor. Unutulmaması gereken bir halktır doğu türkistan halkı… bir yönetim altında ezilen bir başka mazlum halkı da akıldan çıkarmamak gerekir: Dünyaya seslerini duyuramayan mazlumların, zulme maruz kalan insanların sessiz feryatları göğü deldi delecek. Şu an doğu türkistan'daki zulüm için elden bişey gelmiyor, dolayısıyla zulmü engelleyemiyorsanız duyurun diyerek lafa giriyorum. Gün geçtikçe bu konu benim canımı sıkıyor. Sizce de yeterince susmadık mı? .insan gücünün cazibesine dayanamayıp devletlerine bu olaylar hakkında bence baskı kurmaktadırlar sizce sizin de çinde şirketiniz olsa doğu türkistan daki zulmü dile getirebilirmiydiniz? Din kardeşi deyip yardım ettik, soy kardeşlerimizi görmezden geldik!     bu makalemizde inşallah doğu türkistan'ı, oradaki zulmü, bize düşen görevleri ve yapmamız gerekenleri elimizden geldiğince anlatmaya çalışacağız. Doğu türkistan için harekete geçme zamanı! Buruk bayram dünya çocukları doğu türkistan buruk bayram asimilasyon ağlar. Ama doğu türkistanda, ana vatanımızda bir zulüm almış başını gidiyor. Çin zulmü altındaki müslüman soydaşlarımız kan ağlıyor.

Kamplardaki çin zulmü basına sızdı doğu türkistan zulmü. Doğu türkistan zulmü ile ilgili hazırladığımız bu belgeselde;

Posting Komentar

0 Komentar